Tryckeri Dalarna

Heltäckande utbud inom tryck

Profilkläder & Arbetskläder med tryck

Stärk identiteten hos ditt företag eller sätt ditt evenemang på kartan med hjälp av snygga och hållbara profilkläder med tryck. Hos oss kan du få allt från enkla Tshirt med tryck till hantverkarkläder för riktigt tuffa tag med den färgsättning och det tryck du önskar. Vi hjälper dig gärna med utformningen så att du får profilkläder som verkligen syns och gör ett gott intryck. Vi är specialister på tygtryck i Dalarna.

Störst på profilkläder Dalarna

Vi vågar påstå att vi har Dalarnas största utbud av profilkläder. Vänder du dig till oss så lovar vi att vi kan fixa fram det som du söker. Vi vet att vissa branscher har höga krav på arbetskläder som är slitstarka och tål att tvättas i höga temperaturer. Vi ser till att ni får företagskläder med tryck som lever upp till era krav.

Trycka tröjor

En t-shirt med tryck kan hjälpa dig att nå ut med ditt budskap. Det är även ett smart sätt att låta funktionärer på ett event eller en festival synas med enkla medel.

Vi kan även hjälpa er att trycka tröjor av andra slag, till exempel collegetröjor, pikétröjor och hoodies.

Olika former av tryckta jackor är också populära, till exempel bland klubbar och sportföreningar.

Profilkläder av ekologisk bomull

Vi tänker på miljön och håller därför på att gå över till att huvudsakligen använda oss av ekologisk bomull när det kommer till våra profilkläder av bomullstyg. Även inom andra produkter så arbetar vi gärna med återvunna material, till exempel fleecejackor.

Som ett textil tryckeri är vi också medvetna om hur viktigt valet av tryckfärg är. Vi arbetar för att bli allt bättre när det kommer till miljöpåverkan i hela vår produktion.

Enhetligt och stilrent för restaurang & kafé

Driver du ett företag inom restaurangbranschen? Vi ser till att hela personalstyrkan får proffsiga arbetskläder som dessutom är enhetliga och stärker er profil.

I köket är givetvis kockjackor och kockmössor med tydlig profil självklara val, men vi kan även erbjuda praktiska förkläden av både textil och läder som tål tuffa tag.

Hos serveringspersonalen är ett praktiskt serveringsförkläde med väl tilltagna fickor en mycket populär produkt. Snygga tröjor eller skjortor med företagets profil stärker intrycket ytterligare.

Hållbara arbetskläder för bygg- och servicebranschen

Inom byggbranschen och inom många serviceyrken behöver man arbetsbyxor och jackor som tål riktigt tuffa tag. Vi ser till att ni får arbetskläder med tryck som dessutom lever upp till ställda säkerhetskrav.

Även varselkläder av reflextyg går att få med tryck så att ni syns i både bildlig och bokstavlig mening.

Andra typer av profilkläder

Några andra exempel på produkter vi kan erbjuda är olika former av mössor och kepsar, lagkläder för sportföreningar, morgonrockar, halsdukar, bälten, barnkläder och mycket mer. Vänd dig till oss om du behöver profilkläder med tryck!

Företagskläder med tryck som syns och håller!