Tryckeri Dalarna

Heltäckande utbud inom tryck

Trycksaker Dalarna

 

När du väljer ett tryckeri i Ludvika, Falun, Borlänge, Leksand, Gävle eller annan ort i Dalarna så vill du självklart vara säker på att du alltid kan få det du behöver. Väljer du oss så kan du vara säker på att du bara behöver en leverantör inom tryck.

Nedan hittar du några exempel på produkter som vi trycker. På startsidan hittar du fler exempel.

Ett urval av våra trycksaker

Broschyrer kan du få i olika format och med allt från någon enstaka sida till rejäla produktkataloger. Välj själv vilken papperskvalitet du vill ha. Då vi jobbar med digitaltryck går det lätt att göra uppdateringar, till exempel om du behöver ändra priserna på varor i din katalog.

Reklamblad som verkligen syns och hjälper dig att marknadsföra dina produkter, tjänster eller evenemang. Vi trycker allt från enstaka exemplar till stora upplagor för direktreklam.

Visitkort är fortfarande populära att dela ut på mässor, vid kundmöten och för att nätverka. Vi ser till att du får snygga visitkort som förmedlar din identitet på rätt sätt.

Dekaler och klistermärken är populära och enkla produkter för att nå ut med ett budskap. Montera dem på bilen, dela ut till kunder eller lägg till dem som en liten bonus med en beställning.

Affischer i små och stora format. Vi trycker upp de affischer du behöver för att marknadsföra utomhus, i de egna lokalerna eller på mässor / evenemang.

Brevpapper kanske kan kännas lite gammaldags, men om du ändå gör utskick till dina kunder så är ett brevpapper med tydlig logotyp ett effektivt verktyg för att göra ett gott intryck.

Foldrar är ett utmärkt sätt att presentera produkter eller evenemang i ett kompakt och smidigt format. På ett lite tjockare papper känns de exklusiva och är ett enkelt sätt att nå ut till kunder.

Skyltar trycker vi i alla format. Du kan få allt från nya butiksskyltar till fasader till enklare små skyltar att använda inne i lokaler, till exempel för att markera avdelningar på kontoret.

Givetvis är detta bara några exempel. Vi kan erbjuda långt mycket mer när det kommer till trycksaker.

Vi har även ett brett utbud av profilkläder som kan hjälpa dig att stärka företagets profil. Klicka HÄR om du är intresserad av att läsa mer.

Alla typer av trycksaker för kunder i Dalarna! Brett utbud, bra priser!